De Giga Sint Show!

De giga sint show is dé professionele Sinterklaas show voor uw bedrijf! Wij werken uitsluitend met professionele acteurs voor een onvergetelijke beleving voor jong en oud. De show is inclusief licht, geluid, video, decor, Sinterklaastroon en technicus.

Zing en dans mee met de leukste Pieten van Sinterklaas. Met Liedjes Piet en Dans Piet zullen zowel ouders als kinderen maar moeilijk stil kunnen blijven zitten. Zij bewerkten de bekende Sinterklaas hits tot nieuwe eigentijdse arrangementen die in deze sinteractieve show allemaal de revue passeren.

 Een feest voor sinterklaas is natuurlijk niet compleet zonder grote verassing. Daarom studeren Liedjes Piet en Dans Piet een nieuw lied in samen met alle aanwezigen. Daar mag een aanstekelijke dans natuurlijk niet bij ontbreken. 

Gedurende de reis van het kasteel naar uw locatie volgen we Sinterklaas middels een live verbinding. Echter maakt de Sint nog al eens een foutje waarbij Liedjes Piet , Dans Piet en de kinderen Sinterklaas moeten helpen om de weg te vinden. Als dat maar goed gaat...

Wij bieden u een unieke bedrijfsshow die alle harten, jong en oud, sneller doen kloppen met als hoogtepunt het bezoek van Sinterklaas! Na afloop is er een meet en greet moment waarbij men op de foto kan met Sinterklaas en zijn pieten. In overleg kan dit ook anders ingevuld worden. Zo kan de Sint bijvoorbeeld Cadeautjes uitdelen. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

90 Minuten I V.a. €1495 excl. BTW

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2019 by Sint Business